GRAAG WAT MEER INFO?  Maak je geen zorgen over je informatie! We gaan je niet spammen.

  FEEL THE COMFORT

  Base Protection ontwerpt, projecteert en produceert comfort. Het comfort van professioneel schoeisel dat het leven van de werknemer beschermt en verbetert.

  Door een proces van onderzoek, ontwerp en industriële innovatie, geeft Base Protection leven aan schoenen die vorm en prestatie combineren.

  Base Protection bestaat uit ontwerpers, onderzoekers en technici die ideeën en vaardigheden bundelen om nieuwe oplossingen te projecteren. Dit zijn baanbrekende ideeën die gestalte krijgen in patenten die veiligheid en comfort, esthetische functie, werk en vrije tijd combineren.

  Base Protection. Een stap vooruit.

  BASE PATENTEN

  Zool voor uitstekende grip: De All Terrain-zool is de gekartelde buitenzool die zorgt voor een uitstekende grip op verschillende soorten ondergrond: gesmolten, besneeuwde, modderige, grindbodem.

  Het intelligente systeem voor dynamisch comfort. De revolutionaire technologie gecreëerd door Base Protection voor de nieuwe Kaptiv® schoenenlijn. i-daptive® is het intelligente systeem dat zich aanpast aan de voet om u een ongelooflijk gevoel van dynamisch comfort te geven.

  Zool voor de hoogste grip: De Sticking-zool, met extra grip, garandeert een hoge slipweerstand tijdens het buigen dankzij de dwars uitgesneden zool die typisch is voor professionele bootschoenen.

  Een beetje frisse lucht met Dry’n Air® Dry’n Air is een technologie, gepatenteerd door Base Protection, die de luchtcirculatie in de schoen garandeert. Het kan worden ingebouwd in de zool (Platinum Lijn) of in het anatomische uitneembare voetbed (Record, Planet en Miss Base Lijnen).

  SlimCap veiligheidsneus: Onze metaalvrije veiligheidsneus is licht, flexibeler dan een metalen veiligheidsneus, niet magnetisch en thermisch geïsoleerd. Hij garandeert meer comfort zonder af te zien van een cool design.

  TPU-Skin – De antivermoeidheidszool: Een exclusieve technologie, gepatenteerd door Base Protection, die het mogelijk maakt de harde en compacte dikte van de zool te verminderen, tot nooit eerder bereikte waarden.
  Het resultaat: meer elasticiteit en een dempend effect.

  Anti-geur voering: SmellStop is de anti-geur voering, die voorkomt dat bacteriën en schimmels, die verantwoordelijk zijn voor geurtjes, zich ergens in uw schoenen kunnen nestelen. Met SmellStop blijft de voet gezond.

  WEARECO

  Het werk van Base Protection is geïnspireerd op een reeks principes die gericht zijn op het respect voor het milieu. Een verbintenis die geformaliseerd is in Weareco, het merk dat de groene filosofie en de richtlijnen voor de bedrijfsprocessen verzamelt.

  De duurzame acties van Weareco zijn :

  • het gebruik van natuurlijke, geregenereerde, recycleerbare of biologisch afbreekbare materialen, voor ten minste 60% van het gewicht van het eindproduct;
  • de keuze van leveranciers die ons helpen om schadelijke emissies te beperken, het water- en energieverbruik te verminderen, poeders, lawaai en het gebruik van gevaarlijke stoffen onder controle te houden;
  • verbetering van de veiligheid, het comfort en de ergonomie om de gezondheid van de consument te beschermen;
  • de verbintenis om de verpakking te optimaliseren en recycleerbare materialen te gebruiken.

  Milieu: een basisprincipe.

  FEEL THE COMFORT

  Onze BASE catalogus